fullsizerender

Nie mam doświadczenia w pracy w branży gastronomicznej. Pracuję na zupełnie przeciwnym biegunie i to jeden z powodów, dla którego zacząłem gotować. Po prostu fajnie jest czasami zrobić coś, co potem możesz dotknąć i jeszcze doświadczyć emocji, a potem podzielić się nimi z bliskimi.

Ale pierwszy powód, dla którego postanowiłem wziąć gary w swoje ręce to po prostu zwykłe wku!@#wienie. Na to, że w mieście w którym mieszkam nie ma bogatej oferty kulinarnej. Są dwa, może trzy miejsca gdzie można dobrze zjeść. Ale od święta. Na co dzień – ciężko.

Gotuję potrawy, które ty też możesz zrobić. I będą pyszne tak samo jak moje! To nie jest tak, że gotowanie jest wielką sztuką. Po prostu zacznij to robić, dziel się swoimi potrawami z innymi, zbieraj informacje co jest tak, a co jest nie tak, szlifuj umiejętności i gotuj dalej.

Ja tak robię już ponad rok bez kompromisów. I smakuje wszystkim.